AutoCrew Noordhorn
Handelsweg 19B
9804 TK
Noordhorn
Tel.: 0594 502 433
» E-mail
» Website

Ik ben veiligheidskundige (zelfstandig professional)  en houd me vooral bezig met de veiligheid van werkenden op bouwplaatsen. Ik word ingehuurd door bedrijven om zowel in de voorbereiding als tijdens de uitvoering de veiligheid en gezondheid van de eigen medewerkers maar ook die van derden (onder- en nevenaannemers, bezoekers en passanten te bewaken.

Ik doe dit door gevaren te inventariseren, de risico’s te bepalen die kunnen ontstaan, de ernst van het risico in te schatten en samen met de de leidinggevende(n) maatregelen te bedenken om de risico’s weg te nemen of te verkleinen.

En door regelmatig op de bouwplaats te zijn en zelf te zien en te horen van de medewerkers of en hoe de gekozen maatregelen werken en deze eventueel aan te passen.

Tevens kan ik de medewerkers instructie geven indien de maatregelen daarom vragen.
Bijvoorbeeld bij werken op hoogte vanuit een hoogwerker of als er gewerkt moet worden in een zeer krappe ruimte (besloten ruimte). enz.

Daarnaast ondersteun ik bedrijven door toepasselijke wet- en regelgeving uit te zoeken en uit te leggen. Uiteraard kunnen ook niet-bouwbedrijven een beroep op mij doen om bijvoorbeeld een inventarisatie van de werkplaats en/of kantoorruimte te maken. Ik nodig u van harte uit om samen te kijken wat ik voor u kan doen.