Bedrijfsbezoek bij Elting B.V.

Gepubliceerd op: wo 17 oktober 2018, 11:58u

Met zicht op de schapen en de dijk van het Reitdiep schoven dinsdagavond 16 oktober leden van de Ondernemersvereniging Zuidhorn aan aan een smakelijk buffet met stamppotten van Andries en Minke Kingma. Ze waren te gast bij Jan Elting en zijn dochter Yvonne van het gelijknamige Stukadoors en Afbouwbedrijf in Aduard.

Voorafgaand aan de dis waarvan ook met dit warme weer smakelijk werd gegeten schetste Jan de historie van het bedrijf wat zijn grootvader begon in 1945. Jans vader nam het in 1954 over en in 1987 kwam Jan zelf aan het roer. Later kwam zijn dochter Yvonne in de zaak. Samen begonnen ze vorig jaar het bedrijf Stuc E Motion. Waar Elting zich voornamelijk op de zakelijke markt richt,  met klanten als woningbouwverenigingen bedient Stuc E Motion de particuliere markt.

Met een volledig aangepaste vrachtwagen rijdt Yvonne naar de klant of staat op beurzen. Binnen zijn vele verschillende vormen van wandafwerking te zien.

Het enthousiasme en de trots waarmee Jan en Yvonne vertelden zegt veel over het bedrijven van hun vak. Met een team van stukadoors en tegelzetters, spackspuiters, slopers, timmermannen, schilders en schoonmakers wordt dagelijks een honderdtal projecten verwerkt.

Elting B.V.
Stukadoors en Afbouwbedrijf
E.H. Woltersweg 29
9831 TG Aduard www.elting.nl

 

Meer foto's op https://www.welkominzuidhorn.nl/actueel/actueel-zuidhorn/boerenkool-met-twintig-graden


nieuwsoverzicht »