Bedrijfsbezoek Buss Ontwerp & Inrichting Aduard

Gepubliceerd op: wo 12 oktober 2016, 10:44u

Specialist in inrichten van nieuwbouw- en verbouwprojecten

Een veertigtal leden werd dinsdagavond 11 oktober 2016 enthousiast ontvangen door Wim Buss, eigenaar van Buss Ontwerp & Inrichting te Aduard.

Het tot begin 2016 in Briltil gevestigde bedrijf is nu gevestigd in het pand  waar voorheen Stalad was gevestigd. Het pand is omgetoverd tot een representatieve plek waar de bezoekers inspiratie op kunnen doen en innovatieve producten kunnen bekijken.
In het grote complex worden tevens een tweetal ruimtes verhuurd aan derden.

Wim Buss, oorspronkelijk verkoper vanuit huis van kantoorapparatuur als faxen en kopieermachines, gooide het roer om en heeft samen met zijn 7 koppige team een bedrijf opgebouwd met een uniek concept.

Tijdens een inleiding en presentatie over zijn bedrijf vertelde hij trots over zijn concept voor de dynamische werkomgeving. Deze nieuwe werkomgeving rekent af met oubollige en gedateerde werkwijzen waarin medewerkers constant op 1 plek zitten.

Buss ziet het liefst dynamisch ingedeelde en ingerichte ruimtes waarbinnen beweging en creativiteit gestimuleerd wordt. Met dit concept worden werkgevers indirect geholpen de productiviteit onder medewerkers te vergroten en het ziekteverzuim te verlagen. Dit kan door werkoverleggen staand te voeren, door te werken aan zit-/statafels en met behulp van bureaustoelen die actief en bewegend zitten stimuleren. Kijk ook op www.bussbv.nl

Na afloop werd het gezelschap uitgenodigd om nog even na te praten met een hapje en een drankje. Dat had de gastheer overgelaten aan Jenze Kingma van Best Western Hotel Restaurant Aduard, ook een man die met passie met zijn vak bezig is.

 

 

Bekijk meer foto's op www.welkominzuidhorn.nl


nieuwsoverzicht »